Главная страница Случайная страница КАТЕГОРИИ: АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника |
Active Vocabulary.⇐ ПредыдущаяСтр 39 из 39
Task 1 Match a word with its definition
Task 2 Give English equivalents to the following words and word combinations: Генетично-модифіковані, без синтетичних добавок, забарвлення, надання смаку, прискорювачі росту, екологічно-безпечний, певні вимоги, сільськогосподарська продукція, сировина, вага кінцевого продукту, законодавство, продаж вітчизняних та імпортних оздоровчих продуктів. CONTENTS PART I
1. Across the USA…………….…………………………..…….………….………4 2. Higher education in Ukraine……………………………..….….……………...11 3.Traditional holidays in Ukraine, Great Britain and the USA.…………………19 4. Food industry in Ukraine………………………….…...……………………….27 5. Ukraine………………………………………………………..….…………….34 6. Ecology. protecting the environment.……..…………………………………...41 7. Science and technologies in the modern world………………………………...49 8. English around the world……………………………..………………………..57 9. My future career. Applying for a new position………..……………………….64 10. The United Kingdom………………………………………………………….73
PART II
1. Biotechnology…………………………………………………………………..80 2. Electrical engineering, Power Engineering……….……………………………87 3. Technology of bread, confectionary, macaroni and food concentrates …………91 4. Hotel-restaurant business ………………………………………………..….….98 5. Technology of meat storage, preservation and processing …………………...104 6. Technology of fermentative production and winemaking ………....................110 7. Substances technology. Sugary ……………………………………….……...115 8. Tourism ……………………………………………………………………….120 9. Ecology, environment protection and sustainable nature use…….…..............125 10. Mechanical engineering……………………………………………..……….130 11. Perfumery and cosmetics products technology………………….…………..137 12. Technology of milk storage, preservation and processing…………………..142 13. Technology of health-improving products and food expertise………...........146
|